logo ConXion Omloop van Vlaanderen
Logo FIALogo TERLogo FIALogo BRC

3-4 SEPTEMBER 2021

Logo ConXion - Omloop van Vlaanderen
Logo Muylle - Omloop van Vlaanderen
Logo Sani centrum Peter Ostyn - Omloop van Vlaanderen
Logo Olivier Construct - Omloop van Vlaanderen
Logo A&D Trucks - Omloop van Vlaanderen
Logo Rock N Roll Classics
Logo Sport Vlaanderen - Omloop van Vlaanderen

ConXion Omloop van Vlaanderen

Jobfixers Belgian Rally Championship

BRC Logo Omloop van Vlaanderen

De ConXioN Omloop van Vlaanderen staat als een vaste waarde op de nationale kalender. In dit spannend kampioenschap hebben we in Roeselare meerdere malen een kampioen mogen lauweren op ons eindpodium. Wie de Omloop aan zijn palmares wil toevoegen moet uit het goede hout gesneden zijn, diepe grachten langs de weg straffen ieder foutje af.

PIRELLI Junior Belgian Rally Championship

BRC Logo Omloop van Vlaanderen

Het nationale kampioenschap voorbehouden voor de jongeren in de snelle R2 wagens...

Criterium kampioenschap

Logo CRITERIUM Omloop van Vlaanderen

Dit kampioenschap laat toe dat ook regionale rijders met een bescheiden budget kunnen proeven van een nationale wedstrijd. Maximaal 100km tegen de klok en vierwielaangedreven wagens zijn uit den boze.

Tour European Rally series

TER Logo  Omloop van Vlaanderen

De ConXioN Omloop van Vlaanderen telt mee voor dit prachtig Europees kampioenschap. Met manches door heel Europa een stop in Roeselare staat TER borg voor enkele prachtige R5 wagens en biedt het de juniors in R2 de kans uitdagende wedstrijden doorheen Europa te ontdekken.

Tour European Rally Historic series

Logo Historic TER Omloop van Vlaanderen

Het Historic rally gedeelte van de ConXioN Omloop van Vlaanderen stond altijd al erg hoog aangeschreven bij de eigenaars van de oldtimers. Dankzij het TERH kampioenschap komen daar ook Europese topwagens bij.

HRCR Mini Sport cup stage rally championship

Logo HRCR Mini Sport cup stage rally Omloop van Vlaanderen

Dit Brits kampioenschap staat enkel open voor Historic Mini’s.

Stage Masters Historic stage rally challenge

Logo STAGEMASTER Omloop van Vlaanderen

Een mixed kampioenschap die elf wedstrijden telt op zowel gravel als asfalt. Tour of Flanders prijkt er als een buitenlandse manche op de kalender. Een groot overkoepelend kampioenschap waar alle soorten Historic wagens uit Groot Brittannië aan deelnemen. De zes beste resultaten tellen mee en laten er nu net zes asfaltwedstrijden zijn… Specialisten op deze ondergrond weten al welke wedstrijd ze begin september aan de kalender zullen toevoegen.

RACB M-Cup

Logo MCUP Omloop van Vlaanderen

Deze spectaculaire BMW’s hebben een eigen attractief kampioenschap hebben. De snelste BMW’s strijden zeker mee voor top tien plaatsen in de algemene einduitslag van onze wedstrijd.

Porsche Event

Logo Porsche Cup Omloop van Vlaanderen

Net zoals de voorbije jaren gaan we terug extra inspanningen doen om zoveel mogelijk Porsches aan onze wedstrijd te laten starten. Daarvoor is er een afzonderlijke Cup die we organiseren. Zowel de moderne als historic versies van deze Duitse bolide kunnen deelnemen hieraan. We proberen deze wagens dan ook zoveel als mogelijk een op elkaar volgend startnummer te geven en bijeen te plaatsen op de service zone. Omdat het gebrul van een Porsche toch speciaal blijft…

Sanicentrum E Rally

Logo E-RALLY Omloop van Vlaanderen

In 2017 zag deze ecologische vorm van de ConXion Omloop van Vlaanderen het levenslicht. Niet de snelste wordt hier gekroond als winnaar, wel diegene die het beste gemiddelde kan aanhouden.