logo A&D Omloop van Vlaanderen
Logo FIALogo FIALogo BRC

6–7 september 2024

Logo Muylle - A&D Omloop van Vlaanderen
Logo Sani centrum Peter Ostyn - A&D Omloop van Vlaanderen
Logo Olivier Construct - A&D Omloop van Vlaanderen
Logo A&D Trucks - A&D Omloop van Vlaanderen
MOBIL
Logo Sport Vlaanderen - A&D Omloop van Vlaanderen
Godderis

Beste wensen voor 2020

Beste wensen voor 2020

Beste autosportliefhebber,

Op 4 en 5 september 2020 wordt de 61ste ConXioN Omloop van Vlaanderen georganiseerd.
Onze vaste equipe van KAMV kijkt op geen enkele inspanning om er ook nu weer een topeditie van te maken in en rond de Rodenbach Stad Roeselare.

De weg die we ingeslagen zijn tijdens ons jubileumjaar met de Tour European Rally blijven we behouden. Samen met tal van mooie klasses schotelen we u andermaal een deelnemersveld voor om u tegen te zeggen, van moderne bolides tot historics en van pk-monsters tot verfijnde mekaniek. Iedere autoliefhebber komt traditiegetrouw aan zijn trekken in Roeselare. Met een groepje vrienden of familieleden kan je een gratis bezoek aan het servicepark in de Zwaaikomstraat combineren met een leuk zicht op een passage op de klassementsproef Zoning vanuit het rallydorp.

De organisatie heeft voor de editie 2020 enkele aanpassingen aangebracht aan het parkoers om teams en bezoekers te triggeren zonder de rijke traditie van weleer uit het oog te verliezen.

Met het aantrekken van internationale rallyteams zetten we Roeselare nadrukkelijk op de kaart. Meer dan 150 teams van Japan tot Amerika verzamelen hier om letterlijk en figuurlijk van onze regio te proeven. Samen met onze buren stellen de organisatoren alles in het werk om iedereen te verwelkomen voor de 61ste ConXioN Omloop van Vlaanderen.

Wij danken stad Roeselare en de omliggende gemeentes, de bewoners, de medewerkers,  vrijwilligers, buren en onze sponsors voor hun medewerking. Zonder hun steun is zo’n project niet realiseerbaar.


Met vriendelijke groeten,

Yves Olivier
Voorzitter KAMV vzw