logo A&D Omloop van Vlaanderen
Logo FIALogo FIALogo BRC

6–7 september 2024

Logo Muylle - A&D Omloop van Vlaanderen
Logo Sani centrum Peter Ostyn - A&D Omloop van Vlaanderen
Logo Olivier Construct - A&D Omloop van Vlaanderen
Logo A&D Trucks - A&D Omloop van Vlaanderen
MOBIL
Logo Sport Vlaanderen - A&D Omloop van Vlaanderen
Godderis

Inschrijvingen 63ste A&D Omloop van Vlaanderen zijn geopend

Inschrijvingen 63ste A&D Omloop van Vlaanderen zijn geopend

Binnen drie maanden slaat het Kroon-Oil Belgian Rally Championship zijn tenten op in Roeselare. Tijd om de inschrijvingen te openen voor de 63ste editie van de A&D Omloop van Vlaanderen. Een editie die heel wat vernieuwingen ondergaat. Samen met het openen van de inschrijvingen wordt ook de affiche gelanceerd.

De Koninklijke Automobielclub Midden Vlaanderen blijft vernieuwen. Eerder verklapten we reeds dat de wedstrijd compacter wordt met de shakedown op donderdag. Ook reeds geweten is dat er op vrijdag een volledig nieuwe proef, KP Zwevezele op het programma staat. En er is nog meer. Slechts één proef is identiek aan 2022.  Niet alleen de wedstrijd ondergaat vernieuwingen. De deelnemers kunnen zich online inschrijven via een nieuwe handige inschrijvingstool. De link voor de inschrijvingen vind je terug op onze website https://www.omloopvanvlaanderen.be.

Traditiegetrouw wordt bij het openen van de inschrijvingen de affiche gelanceerd. Net zoals de vorige jaren wordt de band met de Stad Roeselare benadrukt. Zo staat dit jaar de Sint-Amandskerk op de achtergrond van de affiche. Deze affiches zullen beschikbaar zijn bij het TotalEnergies tankstation gelegen in de Meiboomlaan te Roeselare.