logo A&D Omloop van Vlaanderen
Logo FIALogo FIALogo BRC

6–7 september 2024

Logo Muylle - A&D Omloop van Vlaanderen
Logo Sani centrum Peter Ostyn - A&D Omloop van Vlaanderen
Logo Olivier Construct - A&D Omloop van Vlaanderen
Logo A&D Trucks - A&D Omloop van Vlaanderen
MOBIL
Logo Sport Vlaanderen - A&D Omloop van Vlaanderen
Godderis

Waze

Waze

Eénvoudige navigatie naar de ConXion Omloop van Vlaanderen KP's?
Zoek in de mobiele Waze-app naar 'COvV'. In de resultatenlijst bekom je bv. 'COvV - KP Passendale'. Via Waze krijg je de optimale routing naar de start.

De Waze BeLux community zorgt voor het onderhoud van de achterliggende cartografie.

Dankzij de inzet van de groep Waze editors wordt de kaart up-to-date gehouden. Dagdagelijks scannen deze vrijwilligers alle beschikbare bronnen om de kaart structureel intact te houden. 
Daarenboven voorzien zij de 'closures' in de app. Dit is de ware kracht van Waze: in realtime kan de kaart aangepast worden en krijgen de app gebruikers een nieuwe route voorgesteld.
Er zijn samenwerkingsverbanden met stedelijke besturen, event organisatoren, koersdirecties, ... die de community voorzien van up-to-date informatie. De stad Roeselare is toegetreden tot het Waze Connected Citizen Program. Ook zij zijn hierbij een directe partner met de community.
De KAMV werd in het Waze Global Events Partner programma toegelaten. Dit geeft ons de kans om onsite en in realtime de routing aan te passen, daar waar nodig.

Wist je dat elke gebruiker van de Waze app tevens de kaart kan aanpassen? Via de WME Waze Map Editor kan de gebruiker de kaart aanpassen.
Wil je meer te weten komen? Bezoek https://www.wazebelgium.be/